Casino

Scout Gaming Group ingår avtal med Cartola

Affären omfattar leverans av koncernens produkter för fantasisport till Cartola, som ägs av DFS Entretenimento Ltda. Cartola fokuserar enbart på daily fantasy och fantasysporter och produkten förväntas lanseras under första kvartalet 2023.

”Att få möjlighet att leverera alla våra produkter för Daily Fantasy (DFS) och Fantasy Sports (FS) till en ny partner på den brasilianska marknaden som byter leverantör till SGG känns mycket positivt”, säger SGG:s tillförordnade vd Niklas Jönsson.

”Vi ser fram emot det kommande samarbetet.”

SGG har sitt huvudkontor i Sigtuna och är en licensierad och reglerad leverantör av B2B och B2C daily fantasy sports och sportsbetting. Koncernen har utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina.

Enligt SGG ”erbjuder företaget en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad plattform med stöd för de flesta sporter och ligor genom ett internt StatCenter som också ger spelarna information i realtid”.

I oktober 2022 ingick SGG ett samarbetsavtal med Apple iSports, ett australiskt spelföretag. Som en del av avtalet kommer det förstnämnda företaget att leverera fantasisport- och sportsbookprodukter till det sistnämnda.

Även om det är ett australiskt företag har Apple iSports också en licens för sportspel i den amerikanska delstaten North Dakota. SGG:s produkter kommer att lanseras i både Australien och North Dakota under första kvartalet 2023.

Och i augusti 2022 meddelade SGG att intäkterna sjönk med 69 procent för andra kvartalet, en större minskning jämfört med första kvartalet.

Totalt genererade företaget 4,3 MSEK (407 856 dollar) i intäkter för andra kvartalet, vilket är mindre än hälften av vad koncernen producerade för både föregående årsperiod och föregående kvartal, då man noterade 13,9 MSEK respektive 12 MSEK

 

Skrivit av ps2reality.net